Zoover Office by D/DOCK, Amsterdam – Netherlands

June 8th, 2017 by Camra’s blog

D/DOCK has designed the new offices of travel review and booking platform Zoover located in Amsterdam, Netherlands.
In the formulation of the design concept of the new office, D/DOCK opted for a playful approach in 2016, in which energy, inspiration and brand experience resulted in a design with the focus on the employees: Make it personal.

Those who enter the office can immediately feel the passion of the organization: travel, the weather and the community. The result is a work environment in which the traditional office floor is eliminated, where you are motivated to make a journey through the office.

Remarkable about the interior design is the recycling of existing materials and furniture. To this end, D/DOCK collaborated with Furnify, a design collective gives second-life furniture a new look, in this case one that matched the identity of Zoover.

Design: D/DOCK
Architect – NinetyNine
Photography: Nikolas Margaritis

https://officesnapshots.com/2017/06/02/zoover-offices-amsterdam/

Expensify office by Blitz, San Francisco - California
Blitz used several techniques to cut costs and personalize the space, includ...
Square Headquarters by Bohlin Cywinski Jackson, San Francisco - California
The central boulevard is lined with communal tables and cabanas, and punctua...
escape from sofa Office, Istanbul - Turkey
This multi disciplinary design office is located on Istanbul’s design distri...
SGS Bridgehead Headquarters by Marks Design Belfast, Hull - UK
Taking design cues from the woodland environment around the office, solid as...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *